ОПИС
- термін дозрівання: середньораній
- вага плода 220-250 грамів
- рослина компактна, із сильним ростом і кореневою системою, кущ прямий із відкритим габітусом і добре розвиненим листовим апаратом, що особливо важливо в спеку.
- Середня кількість плодів на кущі 8-12.
- блочної, правильної форми, соковиті солодкі, м'ясисті плоди мають довжину 11,5 см і діаметр 10,5 см, товщина стінки до 1 см.
ДОДАТКОВА ІНФОРМАЦІЯ
Дуже високий урожай: у ЗГ понад 3,5 кг з однієї рослини, в ОГ понад 1,5 кг червоного перцю з рослини. Неперевершений колір! Характеризується чудовими солодкими смаковими якостями.
Плоди містять велику кількість сухих речовин через це ідеальні для перероблення.
Придатний для реалізації як у технічній стиглості, так і в біологічній.
Завдяки високій якості товарної продукції, раннього стиглості — має дуже високий попит на ринку свіжих овочів.
Лідер серед перців на перероблення та заморожування.
Гарне зберігання і транспортування.
Щільність посадки має становити 3 рослини на 1 м2 (для закритого ґрунту) і 30-35
тис. рослин на 1 га (для відкритого ґрунту).
Гібрид характеризується стійкістю до несприятливих стресових умов.
Стійкий до більшості хвороб перців.
Найпопулярніший і найуніверсальніший гібрид!
HR: TMV — Вірус тютюнової мозаїки/PMMoV:1-2 — Вірус плямистості перцю раси 1-2/PVY:0,1,1-2 — Вірус картоплі Y 0,1,1-2 / PepMoV - Вірус плямистості перцю.
IR: CMV — Вірус огіркової мозаїки/Pc — Фітофтора.
Виробництво: Франція.
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | Clause |
Країна виробник | Франція |
Культура | Перець |
Вага упаковки | 5 г |
- Ціна: 1 230 ₴